Autor:
Radek
|| Vloženo:
18.1.2022 - 23:33:32
Příspěvek byl deaktivován pro hrubé porušení pravidel webu jeho autorem!!
Autor:
Rendy
|| Vloženo:
23.12.2019 - 22:46:27
Příspěvek byl deaktivován pro hrubé porušení pravidel webu jeho autorem!!
Autor:
Lahvic
|| Vloženo:
29.7.2009 - 00:20:22
Tak co bude Voříšku s článkem ?? Ať můžem porovnávat gulášky
Autor:
Bludi
|| Vloženo:
28.7.2009 - 08:13:36
To jednou na hudebním táboře... Jsem byl nepřímým účastníkem, resp. svědkem akce neviné nasrání do ešusu.
Na obranu dodávám, že vykonavatel této akce to udělal tak trochu nechtěně. Prostě pokládal kabel, druhej mu tam přikop ešus a dílko bylo na světě
Autor:
Voříšek
|| Vloženo:
27.7.2009 - 11:11:21
Lahvo zapoměls asi na muj gulašek v polních podmínkách na Kače
to ti neodpustim
Autor:
Bludi
|| Vloženo:
26.7.2009 - 19:02:21
ty vole ses nikdy nepochlubil, že tvoje umění proniklo i do omáček. To už je holt další level
Jen tedy několik drobných komentářů..
Nasrat do hrnce..Byl jsem účastníkem této akce, ale upřímně řečeno není to ono, holt hovno a žvanec nejdou dohromady...
Máčení či louhování přirození v guláši...zcela jistě to dodá zcela novou a nevídanou chuť, atraktivní zvláště pro milovníky plísňových sýrů či koření alá moč, ale celý úkon je dost náročný na jedince, jenž dochucuje, zaschlý guláš se blbě drolí z ochlupení, takže doporučuji sehnat vyholeného jedince..
Pokud by snad nějaký znalec měl zájem o další specialitky, stačí říct, něco by se ještě našlo..