Minessota.cz
Stránky neortodoxních trampů


Už to bude... Zvadlo


Už to bude rok... zpívá se v jedné velmi známé písničce, která natolik zlidověla, že se dočkala i několika úprav, včetně zdařilé úpravy od Wimpyho.

A co se vlastně pokouším tímto heslem sdělit? No pro běžného čtenáře a člověka vlastně nic podstatného a zajímavého. Pro toho bude informační hodnota 0. No a hlavně pro nás ostatní, už to bude 3 roky, když jsem tehdy z nové pozice v bývalém zaměstnání přinesl podrobnější zvěsti o celosvětové hře Geocaching. No a 5 června už jsme stáli ve Štemberku na kopci a drželi v ruce naší první cache s názvem STAR CASTLE. Bylo to přesně 5 června, slunce pálilo a bylo nás čtyři. Já (Bludi), Lahva, Medelák a Džarda. Ani nás tentokrát nenapadlo, že o tří roky později budeme mít naloveno kolem tisíce krabiček.

No a když už je to takové kulaté výročí(protože ještě 2 roky a splníme první 5-letku), mělo by se to nějak stylově oslavit. Tákže...

O víkendu 15-17 května bereme letní výbavu a hurá na Sázavu. Bližší plán prozatím žádný není. Vím, říká se, že průměrnej Rus se bez plánu ani nevysere, ale nejsme Rusi. Takže plán se bude měnit dle aktuální meteorologické situace. Co ale můžu slíbit na tuty, že beru dobrou náladu, rum, vodku a nafukovací lehátko. Kdo mě zná, jistě uhádne, že i nějakou tu krabičku geocachingu bych rád odlovil. Zbytek necháme koňovi.

Vyzývám tedy všechny, co nemají o víkendu do čeho píchnout, jeďte s námi, nebudeme se bát vlka nic. Kdo přinese flák masa, nebo kořalku je vítán dvojnásob.

Předběžný termín odjezdu bude v pátek odpoledne. V práci končím v 16:30 a vyrážím směr Velká Praha, která se již osvědčila jako dobrá základna, pro výpady do Posázaví..

Málem bych zapomněl dodat, že případné účastnice budou alespoň z mé strany zavaleny nekončím obdivem a péčí. Například v podobě přípravy snídaně a podobně...


Vytištěno : 15. 5. 2024 | Autor : Jaroslav Zitta | 11.5.2009

https://www.minessota.cz/clanek.php?id=203