Minessota.cz
Stránky neortodoxních trampů
Takže varianta buřty na pivu s omáčkou pivo s kečupem je dobrá , ale stojí za to (obzvlášť když je po výplatě)si je trošku doladit.
-------------------------------------------------
Ingredience
6 pravých špekáčků
300 ml kečup ostrý
300 ml pivo tmavé
1 palička česneku
300 gr slanina anglická
6 feferonek(beraní rohy)
1 cibule
sůl
-------------------------------------------------
Špekáčky oloupeme a nakrojíme v polovině
Utřeme si prolisovaný česnek se solí
Vymázneme vnitřní poloviny špekáčků
vložíme do špekáčků postupně
plátek slaniny
plátek cibule
a po jedné feferonce
Zbytek slaniny a cibule rozkrájíme na drobné kostičky
Smícháme ostrý kečup s tmavým pivem a zamícháme do zálivky právě ty kostičky zbylých ingrediencí .
Remosku vyskládáme naplněnými špekáčky a zalijeme je zálivkou.
Pečeme necelou hodinu podle chuti.
----------------------------------------
Když jsem realizoval přípravu všiml jsem si zbylých pár brambor tak došlo na oškrabání , nakrájení na plátky a zakryl se tím vršek remosky . po upečení tím vznikla báječná příloha pečené brambůrky.
Dobrou chuť.
-----------------------------------------------
Vytištěno : 21. 11. 2024 | Autor : Jaroslav Kovanda | 10.2.2008
https://www.minessota.cz/clanek.php?id=112