Minessota.cz
Stránky neortodoxních trampů


Bilancování a poděkování


Stránky naší osady v nové podobě už budou na internetu bezmála rok. Za grafiku, strukturu i z větší části za obsah stránek jsem zodpovědný já. Za dobu své existence dosáhl náš web více jak čtyřiceti tisíc návštěvníků. Pro orientaci, na původní web dorazilo za tři roky jeho existence cca. deset tisíc lidí.
Při tomto bilancování se sluší poděkuvat instituci, která se zcela zásadni měrou podílela na provozu těchto stránek, firmě Isol. U firmy Isol jsme si objednali webhosting a zbavili se tak nejen pomalého připojení na Webuzdarma, ale zároveň i nežádoucí reklamy. Registrace domény Lahva proběhla u firmy Forpsi, samotný webový prostor zajišťuje právě Isol. A dlužno dodat, že velmi kvalitně. Za celou dobu provozu webu jsem zaznamenal pouze jediný, půlhodinový a předem nahlášený výpadek serveru. Jinak stránky běží na 100% . Rovněž rychlost serveru a databáze jsou na té nejlepší úrovni. Prostě firma Isol zajišťuje ty nejlepší služby a patří jim za to nemalý dík.

A dík patří také všem slušným návštěvníkům našich stránek, Džardovi za neocenitelnou propagaci tohoto webu a všem ostatním, kteří se o nás kdekoliv jen slůvkem zmínili. Do budoucna se budeme snažit aby to tu neusnulo a nacházeli jste tu zajímavý obsah.

Díky všem. Honza Vála alias Lahvic - administrátor stránek


Vytištěno : 25. 4. 2024 | Autor : Jan Vála | 11.6.2008

https://www.minessota.cz/clanek.php?id=162