Mirka vložil(a) 1 příspěvek.
4.2.2010 - 13:52:02
Doma děláme podobný bůček. Drobné rozdíly: Před vařením prošpikneme bůček kousky česneku. Po vyjmutí z Papiňáku nakrájíme na hrubé pláty, dáme na velký talíř a pomázneme drceným česnekem, trochou obyč. hořčice, opepříme a posypeme hustě sladkou paprikou. Po vystydnutí dáme přes vrch talíře alobal, a dáme do ledničky. Když se to vydrží nesežrat, je lepší druhý den.
17.11.2024 | Lahvic
Do připravovaného dvoudílného seriálu o zapomenutých va ... [více]
11.10.2024 | Lahvic
Loni v létě jsem se na Chrápací éčko zajel podívat. Zby ... [více]
13.9.2024 | Lahvic
Díky za tip. Jsem rád že má někdo podobný názor a neboj ... [více]
Náhled 3D modelu srubu na Srnčáku
Celkově přístupů : 1657078
Přístupů dnes : 499
Max za den : 1713
a to : 26.5.2017
Online : 16
Co je to fagula ???
Nápoj s 5 druhů chlastu | 798 |
Přístřešek proti dešti | 538 |
Louče z přírodního materiálu | 673 |
Hlasů: 2010
lahvic@seznam.cz
ICQ: 198552144
Copyright © 2001–2024 T.O.Minessota Lahvic | ICQ: 198-552-144