Martin Voříšek 3.6.24 - 10:41:57
Zdravím hledal jsem něco k Voříškům, nějaké slavné předky a narazil na tento odkaz . Zdravím vzdáleného "Voříška". Sám jsem příjmením Voříšek, ale v oddíle jsem dostal přezdívku "Louskin", odvozenina od "Louskáč". Také ještě s kamarády se snažím vyrážet alespoň 4-5x na vandr přespat pod širákem, není nad to. Tož vám přeji mnoho krásných nocí pod širákem. Louskin
Lahvic 23.11.09 - 04:17:47
Můžu potvrdit, zdejší cenzura snese hodně, neb cenzor má hodně dlouhou dovolenou
Zbejvá reakce toho nejzasvěcenějšího, Voříška. Vzhledem k tomu, že se o víkendu nedostal k PC, nabádal mě, kterak bych sdělil vám, že písne co nejdříve.
Termín příštího vandru se kvapem blíží, navrhuji tedy, co přejít od teorie k praxi a regulérně naplánovat nějaký ten přírodně gastronomický zážitek
Apropos, to koukáte v kolik píšu, co ?? To je tak, když člověk chrápe odpoledne a pak v noci čumí jak péro z gauče, že se spánek ne a ne dostavit ....
Bludi 22.11.09 - 21:05:56
Ale prošlo. Zdejší cenzůru mám proklepnutu A cokoliv co se týká žvance zde cenzor nefiltruje, takže vyjev nám svá tajná přání..
No a když už je tu řeč o těch prsíčkách, tak nejenom Voříšek vládne kulinářským uměním. Vím, že samochvála smrdí, ale nemohu nezmínit náš poslední kulinářský zážitek na Brdech. Kuřecí ňadro v kotlíku na koření a rumu flambované bylo delikatesa.
Jen tedy ty křepelky bych nedoporučoval, taká krásná zviřátka, kdo by to jedl..
Renata 19.11.09 - 10:06:29
Co mám ráda? Hmm...to nelze publikovat a neprošlo by cenzurou...nakonec, co je špatného na plněných křepelkách a nadívaných prsíčkách???
Bludi 19.11.09 - 00:13:11
Teda, že se vám montuju do vaší práce... Ale to je slovo chlapa. Udělat gastro.. Jestli Lávo myslíš to co já, tak ideální, můžem to protáhnout až pod rozhlednu, kde je i ten sroubek pro případ nepřízně počasí...
Lahvic 18.11.09 - 20:13:25
Práce ... ehm. Hele to nechám komentovat jen toho nejzasvěcenějšího To co se děje, je hodně velká škoda :-(
Apropos, neříkal jsi Voříšku že v nejbližší době vyrazíš s námi ??? Tak co způsobit předzimní vandr do Brd ?? Bluďák nedávno objevil nějakej slušnej kempík, já se taky můžu blejsknout novými kousky v okolí Že bys předvedl něco ze svýho kulinářskýho umění ......
Voříšek 18.11.09 - 19:31:15
Práce hm.....Ochutnat můžeš,stačí se jen domluvit a říct co máš ráda....
Renata 18.11.09 - 13:46:31
Je vidět,že váš kamarád je opravdu machr v práci...kuchařina mu jde evidentně lépe,doufám,že někdy budu mít tu čest ochutnat...
17.11.2024 | Lahvic
Do připravovaného dvoudílného seriálu o zapomenutých va ... [více]
11.10.2024 | Lahvic
Loni v létě jsem se na Chrápací éčko zajel podívat. Zby ... [více]
13.9.2024 | Lahvic
Díky za tip. Jsem rád že má někdo podobný názor a neboj ... [více]
Náhled 3D modelu srubu na Srnčáku
Celkově přístupů : 1656733
Přístupů dnes : 154
Max za den : 1713
a to : 26.5.2017
Online : 4
Jak rozděláváte oheň ?
Vždy jednou sirkou | 628 |
Zapalovač stačí | 383 |
Toaleťákem | 306 |
Březovou kůrou | 333 |
Benzínem | 270 |
Tuhým lihem | 335 |
Křesadlem | 330 |
Jinak | 316 |
Nechávám to na jiných | 339 |
Hlasů: 3242
lahvic@seznam.cz
ICQ: 198552144
Copyright © 2001–2024 T.O.Minessota Lahvic | ICQ: 198-552-144