Trampská osada Minessota

Stránky neortodoxních trampů


Bez sněhuGermany France United Kingdom

Láva


V restauraci Velká Praha v Uhříněvsi s Medelákem

Vzhled: Eifelova rozhledna - široká základna,zbytečná výška
Spotřeba: Vepřo knedlo zelo , G 10 , káva s mlékem , Rum , často prošoupané boty
Životní motor: Hlavně klid, práce není zajíc neuteče, na netu najdu všechno
Životní omyly: Ozbrojené zatýkaní sněhuláka - přerušeno POLICÍ ČR, slabá vůle zprovoznit co rozmontoval, trvalé styky s lidmi výše uvedenými.
Koníčky: PC, TV, VHS,AUDIO,MP3, mučení domácí kočky,modelářství, myti nádobí,vaření a ostatní domácí práce,vandry, pletení svetrů a nohama,hospodské diskuze o zkaženosti světa,hra na kejtru a nervy.

ŽIVOT TOHOTO JEDINCE:

Narodil se v povánočních dnech roku 1977 milujícím rodičům jako velmi malý. Což je z dnešního pohledu nepochopitelné, protože jeho výška dva metry tuto životní etapu popírá. Už jako batole, se projevily povahové rysy velká spotřeba jídla a následná produkce.Když povyrostl, pochopil nač je nočníček,šuplík,kolečko od plynového sporáku,dveře a spousta ostatních předmětů.( Hlavní směr zkoumání destrukce) Dětství měl plné krásných dnů pod starostlivou péčí a láskou své mámy,která ho naučila s velkou námahou i mluvit a tak mohl vstoupit do života ostatních dětí. Je sice pravda že nástup do školky ve 12 letech je neobvyklý, ale vše brzo dohnal a začal navštěvovat i školu. Tam se stal vzorným studentem a pilným žáčkem. Kolem puberty se začal zajímat ne o spolužačky jako jiní , to přeskočil a rovnou se zaměřil na remízky a háječky. Jeho zájem o přírodu byl provázanej se starším bráchou Michalem ( Unkasem ). Spolu poprvé pytlačili na chovném rybníku, spolu pitvali první žábu, spolu hasili první lesní požár -který prý náhodou našli při procházce- spolu si zapálili první cígo. Školní léta však ubíhaly a tak přicházely nové starosti ve volbě budoucí profese. Leč směr byl již určen, jeho touha cokoliv proměnit ve stavební součástky byla nepřehlédnutelná. Proto antiautomechanik!

S nástupem na učiliště začal žít, téměř pravidelně jezdit na vandry, kde začal vlčit. K lepším akcím patřila stavba srubu na Benígrách. Tou dobou odmítal alkohol i nikotin, jenže přírůstci do osady ho začali učit krásy života a byl dobrým žákem. Dnes by mohl přednášet na školách o nesprávném životu. Zlomový okamžik se spojuje se stavbou druhého srubu poblíž Senohrab, kde nedaleká čerpací stanice Nádražní Pension mu poskytl možnost měnit své chování z chlapce v muže ( opilce ). Je sice pravda že RUM hřeje při ranním chladu, ale jak šel čas, ráno se začalo protahovat až do večerních hodin. Po nešťastném konci srubu u Senohrab se jezdilo stále do těchto končin Sázavy. Lahvič nám stále rostl nejen duševně ale i fyzicky a tehdy odhalil nevýhody své postavy. Nikdo nepadá z takové výšky na hlavu jako on. To změnilo jeho názor na RUM a začal bláznit po holkách. Našel si dívku jemných tvarů důlního rypadla. Tvářičky poseté znaménky mládí s bílými čepičkami a romantickými brejličkami Máničky od Skupy a s vlásky barvy hřebíku v trávě, slastně propocenými od každodenní dřiny na rozkvetlých loukách při pasení oveček pro místní JZD. Láska jim kvetla jak pracoviště jeho vyvolené až do chvíle kdy došlo na lámání chleba:"Honzíčku nastěhuj se ke mě" a tak se stalo. Přestěhoval se do vesničky tvořící okraj Prahy. V tu chvíli se setmělo nad malebnou vesničkou a pochopil, že má rád přírodu. Jenomže jeho vyvolená ho stále odmítala pouštět na jeho toulky a nutila ho na romantické procházky po okolních Hřebčínech. Tou dobou si i pořídil první auto nevalné kvality tuzemské značky (zelené, rezavé) a začalo se jezdit po opevnění ČR. Což se stalo osudné celé bandě která začala žít tímto odkazem. Jenomže jediná vyvolená neustále vyžadovala přítomnost svého Lahvíčka, začalo mu být těsno. Začal si všímat kritiky svých kamarádů a bral to vážně. Tehdy se i dozvěděl, jakou přezdívku má jeho vyvolená. Všichni za jejími zády jí říkali OBZANA (opicí zůstane navždy). Tyto problémy řešil opět svou neřestí RUMEM, která mu uvolnila jeho svázané city natolik, že dokázal OBZANĚ, tomuto netvoru se vzdálenými ženskými rysy, říct sbohem. Opět volný jako pták se začal plně věnovat vandru a bunkru na Dubé. Pořídil si i nové auto tuzemské značky už ne tak rezavé. Bunkr se stal největším spotřebitelem času a rozvíjel se i docela slibně. Jenomže tehdy došlo k tomu, že bunkr podruhé vykradli a z finančních důvodů již nebyla celá banda schopná ho obnovit. Tím tato aktivita bohužel skončila. Ale začala se rozvíjet aktivita nová, která také nebyla méně finančně náročná, ale budiž. Věnujeme se této aktivitě dodnes a to je G10 + RUM.- tímto to nekončí. Ještě neumřel.

Pozn.Lávy : Ačkoliv s 99% textu nesouhlasím, pod nátlakem autora Medeláka a fyzickým násilím na mě páchaném musím bohužel tuto stránku uveřejnit.Smile

S Medelákem na nádraží v Kamenných Žehrovicích Na Sázavě v roce 2006 Ve srubu Kačabača v listopadu 2005 U nádraží v Uhříněvsi v roce 2002 Láva s Jardou v r.2004 v Tehově V Čerčanech hned za nádražní budovou ... Na cestě z Unhošti do Nižbora v listopadu r.2000 S Medelákem S kytarou S Džardou na nádraží

Diskuzní forum

16.3.2024 | Kahuna (Franke) z Tábora

Opravdu skvěle napsáno, úplně tam poznávám lidi Možná ... [více]

16.3.2024 | Kahuna (Franke) z Tábora

Chybí tam ještě Němec - německý army hadry z 2. světový ... [více]

3.3.2024 | Had

Dneska už Březák moc útulně nevypadá. ... [více]


Menu

Odkazy

Počet návštěv


Celkově přístupů : 1507303
Přístupů dnes : 190
Max za den : 1713
a to : 26.5.2017
Online : 7

Kalendář

Dnes je:

Úterý, 19.3.2024

<<03 / 2024>>
PoÚtStČtSoNe
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Žádná plánovaná akce !

Přejít do kalendáře

Propagace

Ikona webu
QR

Naše osada

Láva Grepa Medelák Karlik Bludi Kóža Voříšek Píba
In memoriam Unkas Jarda Pictus

Přihlášení

Uživatelské jméno:
Uživatelské jméno
Heslo:
Uživatelské heslo

Rubriky

Anketa

Kde nejraději nocujete?

širákGraf 704
srubGraf 317
převisGraf 342
stanGraf 359
škarpaGraf 293
domaGraf 319
jindeGraf 351

Hlasů: 2693

Více anket

Databáze míst

Poslední vložené:
Jez Roztoky u Křivoklátu
Hospoda U jezzu
Restaurace Ludmila
Restaurace U Přívozu
Restaurace Višňová-Hájek

Zpěvník

Odběr novinek


Přihlásit se k odběru
novinek e-mailem:

Info

Kontakt


lahvic@seznam.cz
ICQ: 198552144

Copyright © 2001–2024 T.O.Minessota   Lahvic | ICQ: 198-552-144