Trampská osada Minessota

Stránky neortodoxních trampů


Bez sněhuGermany France United Kingdom

Zvadlo : Brigáda na srubu Kačabača

Srub Kačabača
Podle informací našeho kamaráda Čundrboye, který byl na Kačabače koncem prosince, bude potřeba se pustit do opravy střechy. Do srubu totiž zatéká. Když zatopili v kamnech a začal tát sníh na střeše, dovnitř teklo jako do necek. Prý byly mokré horní postele. Původně jsme chtěli naplánovat nějaké opravy v okolí srubu a nadělat dřevo na narozeniny Sněhurky, tohle ale bude důležitější. Samozřejmě že dalším činnostem se meze nekladou, priorita bude hlavně natáhnout lepenku na střechu. Kamarád nám doveze veškerý materiál v pátek skoro až pod nos, tedy na Skalku. Odvoz staré lepenky zajistíme na neděli. Takže jste všichni kdo chcete přiložit ruku k dílu zváni, třeba se nám za ten víkend podaří udělat spousty práce nejen na střeše.

Zvadlo by nebylo kompletní, kdybych nedodal nějaké lákadlo Smile . Teď to bude v podobě kotle guláše, který přislíbil osobně na místě uvařit Voříšek. Z osobní zkušenosti mohu napsat, že jeho guláš je perfektní a že rozhodně stojí za to si na něm smlsnout. Nebojte, bude ho dostatek. V případě velké účasti dovezeme i dostatek zrzavého chmelovitého nápoje Smile .

Odpovídejte prosím buď do komentáře pod článek, nebo do založeného vlákna.

A na závěr to nejdůležitější, kdy to všechno vypukne ?? Bude to víkend od pátku do neděle počátkem března, tedy 7.- 9.3.2008 .

Všem těm, kterým není osud tohoto krásného sroubku lhostejný, je určena tato pozvánka. Tak přijeďte, jste srdečně zváni.
Vchod do srubu
Zvadlo  |  Autor: Jan Vála   15.1.2008  |  Přečteno: 69x  | Mail Printer

Ohodnoťte článek jako ve škole: 1  2  3  4  5  
Hlasováno: 6x | Průměrná známka: 1.0

 Komentáře: 142

Lahvic   12.3.08 - 22:03:56

Tak tedy vyhovuji Voříškovi i Slimejšovi a diskuzní vlákno blokuji.

Slimejš   12.3.08 - 21:39:33

reakce: chci jen říct, že Lahvo máš pravdu,situace je v některých oblastech hrozná , a mým názorem sem nechtěl nijak,,píchnout do vosího hnízda ,,toto je poslední věta na toto téma ode mně.suchou stezku a ahoj všem někdy - někde.Slimejš + rodina

Voříšek.   12.3.08 - 21:04:19

Asi budem přemýšlet ,at si o mě myslí každý co chce.končim

Voříšek   12.3.08 - 20:53:40

Když někdo leze tak leze

Lahvic   12.3.08 - 19:59:25

Znásobený příspěvky promazány. Musím kouknout jak to jde udělat aby se ty příspěvky takhle opakovaly

Ono jde vlastně o to, že v současné době nemá cenu dělat žádný nový kemp. Proč dráždit kobru bosou nohou. Já myslím že se úřednická mašinérie ještě pěkně rozjede a začnou nám utahovat uzdu. Jsou chytřejší než komunisti, ti poslali PS-VB buzerovat čundráky na nádraží, občas je naháněli po lesích. Tím samozřejmě nasrali polovinu obyvatelstva. Tihle úředníčci se schovají za kupy paragrafů, představí to veřejnosti jako pomoc přírodě, z trampů udělají likvidátory přírody a dokážou to spoustou "odborných" posudků. Na svojí stranu pak dostanou 90% obyvatelstva. Když do toho cyklistům postaví cyklostezku přes jádro Kokořínska, ti tam udělají bordel a protože jich je tam spousta (většina), stačí to jednoduše shodit na ty "pobudy v maskáčích, kteří umí akorát likvidovat prastarý sedimenty pod převisy a pálit ohně". A veřejný mínění je na jejich straně.

Co to znamená ?? Ještě se budeme divit a blahořečit tenhle rok, jak nám bývalo svobodně. Člověk si nás nevšímal, mlčky byli trampové tolerováni .....

A v téhle situaci bych teď fakt nový kemp nezakládal, pouze bych udržoval ty stávající. A budeme se připravovat na utahování opasků.

To je brutální vize, co . Každopádně jezdit ven nám nezabrání nikdo, my se umíme maskovat a oni nás po lesích nenajdou. A budeme se jim smát, budeme koukat na to jak plýtvají státní peníze na to, aby nás našli . A o to to bude dobrodružnější, lákavější. Naše kempy zlikvidovat můžou, nás z lesa nevyženou !!!

Slimejš   12.3.08 - 19:23:38

nějak se to znásobilo

Slimejš   12.3.08 - 19:22:19

ahoj voříšku..tím že sem se zúčastnil brigády ,si v žádném případě nedělám jakýkoliv nárok na místo v tomto srubu,natož,mít právo někoho vyhazovat z něj. nejsem despota , ten srub sem nestavěl , rád bych jen řekl , že Lahva má pravdu že,některé sruby a kempy je potřeba zachránit a aspoň malinko poopravovat..ale můj názor...esli takhle budou přemýšlet jiní trempové..kteří využívají tyto kempy? esli snaha naše bude mít odezvu. já osobně sem od 1982 vyrostl na názoru..každá parta - svůj kemp..kam se všichni vrací rádi,kde se nadřeli a tím mají něco společného,dříve nikdo z nás nevlastnil chaty,baráky na vesnici apod. nějaké místo v lese,někde,a tam si byli vlastními pány ,vždy sem jezdil na blint nebo se sešel 1x v měsíci s celou partou,nebo samostatně jel a meditoval,,na našem ,,kempu .a když náhodou přijel jiný tremp,samo že sem ho nevykázal do hlobokého lesa .asi se tedy lišíme v názorech na tuto problematiku a způsobu trempského života..domluvil sem

Voříšek   12.3.08 - 18:02:40

Mony trošku napsala můj názor.Necítím potřebu jezdit jen na jedno místo.Káča super, něco jsme pro ní udělali a to byl účel, ne si přivlastňovat místo a místo na spaní.Ja osobně jsem jel na Káču pomoct protože vím že odtud mužu vždy začínat a jít svým směrem pozdravit se s kamarady a jít. Slimejši, boudu já a Mony máme , a to v tremské oblasti a tam se mužeme uchýlit .Jezdíme proto, že mame prostor a kde si ustelem tam si lehnem a nebudu někomu přerovnávnat bágly. Nechci místo kam bych měl přijít a někomu dát najevo to místo je moje. Doufám že za muj názor se nezlobíš, ale Káča je a byla základna pro všechny je to výchozí bod dál. Snad proto si zasluhuje naši pozornost a proto se konala tahle akce. Voříšek a spol.

Slimejš   12.3.08 - 06:45:06

DĚKUJI TI lAHVO ZA OSVĚTOVOU PŘEDNÁŠKU O TRAMPINGU A CHALUPÁŘSTVÍ nechtěl sem abyste si mysleli,že Slimejš family,musí spát ve srubu s kamnama,a jezdit jen na pár kempíků,které sou vybavené touto vymožeností co se nazývá KAMNA.Vzhledem k mé minulosti mladého trempa,sem již vyprávěl že svobodné vandry jsou velice prima.(s dobrými kamarády obvzlášť)ale v zimních měsících,je takový sroubek..nedocenitelný..když jedeme s holkama a dětma(někteří).Proto sem zveřejnil svou úvahu k stavbě new sroubku...byla to jen úvaha..jestliže,někoho pohoršila omlouvám se,a zároveň sem nemínil podsouvat jiným lidem tuto myšlenku k realizaci.Sem rád že budeme s vámi moct vyjet do neznáma a s s tvojí myšlenkou se ztotožňuji,neboŤ je i v mé hlavě podobný názor.Ale naděje umírá poslední.Ahoj a dejte včas vědět o nějakém chystaném vandru,v 2008.Slimejš.

Voříšek ,Mony,Chery a Larry   11.3.08 - 22:06:13

Díky Lahvo mluvíš mi z duše.Jinak přeji všem dobrou noc a zase někdy ahooj Mony

Lahvic   11.3.08 - 21:50:57

Hele Slimejši, asi bych to s tou stavbou srubu v netrampské oblasti neviděl tak růžově. Napadá mě několik důvodů proč ...

  • Je to trochu zabřednutí od trampingu k chalupářství.
  • Netrampská oblast znamená že je i méně atraktivní a tudíž v okolí najdeme i méně kamarádů. Byli by jsme pak osamoceni.
  • Platit nějaký ten roční příspěvek téměř vždy v mém okolí znamenal velký problém
  • I na soukromém pozemku se mohou vyskytovat ochranáři a právem omezovat lidskou činnost směřující k rušení okolní přírody lidmi.
  • My kromě dvou srubů na počátku našich vandrů vlastně ani nikdy neinklinovali k jednomu místu, spíše vyznáváme svobodnější způsob života. Uvedu příklad : V roce 2002 jsme si s Medelákem naplánovali že si vykutáme zabetonovaný bunkr u našeho oblíbeného muzea a zřídíme si tam muzeum. Uvázli jsme na financování a nesouhlasu obecního úřadu. Po čase jsme na myšlenku muzea degradovali a dohodli se že vnitřek bunkru otevřeme, vybavíme kamny a zřídíme jako bivak do nepohody. Když už i úřady se k pronájmu pozemku stavěly kladně, opět jsme se do této činnosti nepustili a raději jezdíme pod nedaleký tunýlek pod tratí, kde vždycky najdeme suché místo na spaní.
  • Někde něco zamknout znamená, že se pak o osud toho stavení musíme bát.
  • Spíše uznáváme metodu kdo dřív přijde, ten pohodlně spí. Přednostní právo spánku považuju spíše na závadu. Zase uvedu příklad: Nedávno jsme se ukryli před nepřízní počasí do jednoho trampského sroubku na Sázavě. Asi za dvě hodiny po nás (po půlnoci) přišli majitelé osady, netvářili se moc přátelsky, na srubu nás sice tolerovali, ale protože měli přednostní právo majitelů, schodili nám bágly ze spacích pryčen na zem a vykázali nás do kouta. Dost nepříjemný zážitek, opravdu nevhodný k opakování!
  • V situaci, kdy novodobá Třetí říše v podobě Evropské unie diktuje zákazy táboření a omezování pohybu lidí (kromě cyklistů a lyžařů) v přírodě, je relativně snadné zakázat i stavbu srubu na soukromém pozemku.
  • V době kdy se boří sruby na jednom místě, se nevyplatí provokovat stavbou jinde.
Asi bych viděl následující .... Prostě bych jezdil kam se zrovna zamane, kde nás vyhodí průvodčí, kde vypadneme z vlaku, kde se nám momentálně bude líbit. Tak jako dosud. Od myšlenky údržby stávajících trampských kempů jsem neustoupil, naopak se je budeme snažit v rámci možností chránit a popřípadě udržovat. Tak jako je tomu v případě Kačabači, ta patří všem a když přijdeme někdy kdy bude třeba plně obsazená, prostě si půjdeme lehnout pod jiný převis. Když se tam zrovna usídlíme my, opravíme co se dá, odvezeme odpadky a tím tak přispějeme dobré věci.



A tím mě napadá ještě poslední věc kterou bych chtěl říct, protože je důležitá osvěta. Když jsme teď osnášeli plné pytle odpadků posbírané o okolí Husí cesty, potkali jsme hajného který se nad naší snahou rozplýval blahem. A to přesně potřebujeme, vždyť spřízněný hajný nebo ochranář je pro tramping spásou. Udržujte prosím proto stávající kempy v čistotě, a když pojedete do přírody, vemte si sebou igelitku. Když sem tam posbíráte při cestě nazpátek někde okolo cesty nějakou tu odhozenou petláhev a jiný svinčík, nebo vyčistíte od bordelu nějaký ten kempík, budou mít ochranáři, myslivci a hajní o důvod míň nazývat trampy "milovníky přírody na diskuzních fórech na internetu". Každý můžeme přispět svou troškou do mlýna, byť i vzhledem k velikosti problému jen nepatrnou. Díky všem ....

A ještě pro tebe Slimejši. Neber to odmítnutí stavby srubu nějak blbě, jen jsem chtěl nastínit důvody proč se do toho nepouštět. Každopádně budu rád (a nemluvím jen za sebe), když s námi na nějaký ten svobodný vandr vyrazíš, když dáme dohromady partu a pojedeme neznámo kam ..... Jsi vždycky vítán !!

Slimejš   10.3.08 - 19:26:51

Ahoj všem..nedá mi to abych nenapsal malé zamyšlení,které se mi honilo hlavou den po brigádě na Káče...vzhledem ke svým smutným zkušenostem s ničením trampských srubů,že by se mělo úsilí které jsme vynaložili nyní na opravu..že by se vyplatilo postavit nový srub,v netrampské oblasti a s požehnáním hajného a majitele lesa.(i za menší fin.pronájem)
ti co by takovou stavbu podpořili,manuálně i finančně,by měli zajisté,,právo noclehu,,vždy.ze svý zkušenosti vím ,že stavba srubu,ztmeluje lidi a více si ho váží,neboť se zpotili přitom a věnovali mu svůj volný čas.Já osobně se budu angažovat,pokud se najdou i jiní,stejně smýšlející lidi.

Lahvic   9.3.08 - 20:30:59

Takže i já děkuju všem za účast a pomoc s Kačabačou. Rád jsem vás všechny poznal a těším se že se zase někde sejdem. Písnu nějaký článek o celý akci, dneska to ale nebude, hodlám totiž nedělní večer řádně proflákat, čumět na bednu a cpát se obsahem lednice.

Takže ještě jednou díky všem !!

Voříšek ,Mony,Chery a Larry   9.3.08 - 20:02:26

Tento víkend neměl chybu,škoda že nemohlí ostní. Jsme doma ale radi bychom byli ještě venku. Dík všem že, jsme vás poznali, s vama vždycky. Pozdrevuje Mony,Voříšek,Chery a Larry . P.S. Lahvo děkujem za zorganizování super akcičky.UNPROFOR byl super.Vzkaz pro Groulu"To pivečko Granát co jsme nabrali v Chudolazích nemělo chybu,ale mohlo ho být víc.Aspon to víme pro příště"ahooj

Slimejš   9.3.08 - 19:08:47

groulo..a pozor na ,,divoké zvířata..zvláště medvědy

groula   9.3.08 - 18:11:18

Dík všem za super akcičku. Rád sem vás poznal, motorovka si po dlouhý době zase pořádně zavrčela a bylo to super.
Rád se s Váma zase někde potkám.
groula

Slimejš   9.3.08 - 15:32:16

Milča-KEIKY.....477 662 990 icq. (Slimejš family)

Slimejš   9.3.08 - 15:26:11

pro všechny kamarády brigádníky..kontakt na nás....mart.zat/skype....MILČA-KEIKY/icq.

Slimejš   9.3.08 - 14:54:17

AHOJ .. lidi je kolik je,Lahva a Medelák sedí ještě jistě ve vlaku domů,ostatní přibližovadly svými jistě už doma ..nebo kousek od domu.Já Slimejš a moje squaw Milča a synek Johny..děkujeme všem brigádníkům za jejich pomoc..a též za vaše milé a kamarádské přijetí NÁS mezi vás.doufám že se jistě sejdem na dalších vandrech či brigádičkách na Kačabače.

Slimejš   7.3.08 - 06:49:35

koukám Mony že se ti sekl prstík na kláves co?

opravdu škoda že to bludíkovi nevyjde..co naplat,ale pokus se dorazit i na pečenýho buřta a řvaní do noci při kytaře s kamarády...i chvilka přeci stojí za to pokud ji strávíš s přáteli.pokud bude možnost vzkažte Lahvovi že v sobotu ráno čekáme ve Skalce na spojku v 8.00 - 8.15 ,bo cestu neznáme na Káču.a těšíme se na všechny Slimejš family and Rex.(buchty s tvarohem by Mony nebyli?)

Bludi   7.3.08 - 05:53:00

S největší pravděpodobností to nestihnu, ani v sobotu. Včera jsem byl vpráci déle, ale je toho hodně. Předáváme majetek a vůbec to neubývá..
Na 90% to nebude hotovo ani v sobotu. Číslo mám na Lávu i Medeláka, tak kdybych to stihnul tak určitě napíšu a nebo udělám neplánovanou přepadovku...Ale asi se tak nestane

Mony   6.3.08 - 21:47:34

Ahoj Slimejši,buchty budou ,ale s travi?kou ne,spíš od travi?ky,takže se máš na co t?šit.Jinak jsou už v troub?. A Bludi ty prosím napiš už ráno na net co a jak.T?šíme se zítra-dobrou noc

Lahvic   6.3.08 - 15:43:58

Takže maskáče mám na sobě, už mě nic neudrží. Tak se na vás všechny těším na Káče.

Bludi   6.3.08 - 05:41:38

No tak to bude problém, já to totiž budu vědět až odpoledne. Tak to mám zcela evidentně smůlu

Lahvic   5.3.08 - 20:08:29

Zbytek party v pátek nepočká, protože odjíždí už zítra. Využíváme totiž pracovního volna a mizíme hned po práci. Leda že by jsi nám ohlásil že jedeš v pátek ještě maximálně zítra dopoledne. Jak už se doma dotknu maskáčů, už mě nikdo nezastaví. Apropo, v pátek jede směrem Kačabača Voříšek s Mony, nasměruju k nim i Groulu. A my tam na ně s Medelákem někde počkáme, pravděpodobně se necháme zlákat k návštěvě Blížáků nebo Skalky.

Bludi   5.3.08 - 15:49:12

Ahoj Mony, v případě, že jakýmkoliv způsobem dorazím, tak se samozřejmě hlásím jako ošetřovatel chodidel, nástroje si vezmu.
Navíc jak tam koukám z práce z okna jak sněží, tak mne to začíná lákat, vypadá, to na počasí (zrovínka tu sněží) chladnějšího rázu.
Stále je zde několik variant. Dorazit někdy v sobotu. Vyrazit v pátek. Nedorazit vůbec. v případě, že nedorazím vůbec, tak je vše jasné.
V případě, že dorazím v sobotu, tak se tam prostě objevím, maximálně někomu zavolám, že nemohu najít "odbočku" ke Káče, to bych si třeba domluvil sraz s někým v hospě.
No a v případě, že by se snad přeci jen zadařil ten pátek tak jsem zvědav, jestli na mne zbytek osady posečká, pokud bych to nestíhal do čtyř, ale o něco později... Toť otázka

Slimejš   5.3.08 - 07:27:15

...jo a MONY..prosim tě nějaké ,,veselé buchty s travičkou,, by nebyly? Ať se nám ten víkend zdá veselejší !!!! AHOJ na Káče lidi a usmívejte se.

Slimejš   5.3.08 - 07:15:46

A NAVÍC..BUDE VÍC VOŘÍŠKOVA GULÁŠKU..PRO TY CO TAM BUDEM..TO JE POZITIVNÍ ZPRÁVA NÉÉÉÉÉÉ

Slimejš   5.3.08 - 07:11:07

VÁŽENÍ PŘÁTELÉ ZELENÉHO ÚDOLÍ.... ..prosím zdržte se výpadů zlosti na druhé kamarády,....jak píše hl.organizátor..z technických důvodů se ti lidé nemohou dostavit na bezva akcičku s ohínkem a buřtíky večer a buchtami od Mony,každý jedná za sebe,pokud nechce,nebo to opravdu nejde..nezlob me se , a radši přemejšlejme jak ti co tam budem,kus práce zastanem a zábavy si užijem..Lahvo..ostrá slova nic neřeší !!!! (ps.tyto problémy sou nic proti mým nočním polucím )

Mony   4.3.08 - 22:38:43

Bludáku ta nabídka platí,mám nové botky,budu potřebovat ošetřit.Lahva ti dá můj mobil a stačí písknout přes sms.A ted už opravdu dobrou noc

Bludi   4.3.08 - 22:35:09

Aha, Grepu ani Pictuse jsem si nějak neuvědomil, tak to soráč, že sem si to vztáhnul tak na sebe a nemoc no tak to je smůla, no, se nedá nic dělat.

Mě to taky pěkně sere, že se nepotkám z ostatními, na které sem se těšil, vlastně teda možná, protože já osobně sem to ještě neodpískal, jen jsem se vyjádřil, že spíše se mnou nepočítejte, tak jak to bylo od začátku.

V podstatě ve čtvrtek odpoledne je ten poslední termín, kdy bych ještě případně mohl říct, že jedu, pak už se mnou nehne NIC a NIKDO...Tak se nechej překvapit, protože v tom případě, pojedeš pro mne shánět kšandy, které nemám a nebudu je mít čas sehnat

Mony   4.3.08 - 22:32:46

A ještě jednou píši,nějak mi to nedá.Víš Lahvo,nechci to hodit jen do buchet,i když je opravdu budu péct,ale i když vás všechny neznám a teprve poznám,aspon doufám,tak je mi líto,že učast nebude taková jakou jsme čekali.To víte,jednou za čas zdivočelá vypuštěná sestřička se těší a ono by se to mělo pokazit?To snad ne.Voříšek ala Zkrat si vzal zrovna ted do hlavy,že bude připravovat maso na guláš,psí holky hlídaj Voříška alias Pidivouse jak krájí maso a sebe navzájem.Za sebe můžu jen napsat,že i když to nějak tak jak píšeš Lahvo dopadá,tak budme rádi,že my co se na Káče sejdem tak se budeme těšit na ty,ktaří se přidají příště.Život je krátkej na to,než abychom na sebe byli naštvaní.Tot krátké zamyšlení.ahoooj kamarádi a dobrou noc

Lahvic   4.3.08 - 22:25:26

Taky jsem napsal že tebe se to zas tak netýká, dá se počítat když měníš práci, že to nemusí klapnout. Grepa i Pictus mě dneska poslali do hajzlu s tím že maj náhlou práci, stejně tak jeden kluk z práce. Čundrboy nemá čas na nic, natož aby jel někam ven, Džarda má rýmu a bolí ho hlava ....

Bludi   4.3.08 - 22:13:11

A prozradíš komu jinému změnil zaměstnavatel plány, když né mě? Ať koukám na soupis členů jak koukám, tak jsem to asi jedině já.
Já myslim, že jsem snahu projevil, což je mimo jiné znát na tom, že kvůli tomu jdu zítra z odpolední hned na ranní, což vzhledem k tomu, že ještě navíc mám i noční pohotovost, může být záruka toho, že se asi moc nevyspim.
Vždyť jsem hned na začátku říkal, že to asi nebudu vědět jistě. Situaci ohledně mého pracování pro 2 firmy, navíc, když 2 z pěti lidí již byli převeleni pryč je dost těžká. Je dost značný problém ve 3 lidech pokrýt všechny směny v měsíci, včetně víkendů.
Jen co budeme zbývající 3 lidé převedeni na nové pracoviště, situace se uklidní a já budu schopen dostát naplánovaným akcím.
Teď jen mohu doufat, že mi to vyjde, aby se vlk nažral a zároveň sledovat kdo další kdy stornuje nějakou jinou další budoucí akci

Lahvic   4.3.08 - 22:10:24

Já rozhodně makový . Po těch se můžu utlouct

No oni dva právě taky nejedou . Důležitý že jedete vy a všichni ostatní

Mony   4.3.08 - 22:05:22

Ahoj všichni a Lahvo.Voříšek i já jsme přečetli,je nám líto,ale...pojedme tam všichni kdo chceme a můžeme a uděláme společně hodně dobrého.Už se těšíme.Apropo Lahvo,máš raději buchty s mákem nebo s tvarohem?Prosím dejte vědět kdo jakým dává přednost.Myslím buchtám.At vím,kterých mám upéct víc.do zítřka přijímám objednávky. a vzkaz pro Bludáka i Džardu -přijedem pro vás v sobotu do Blížáků k vlaku,stačí dát vědět sms.ahoj a v pátek na Káče

Lahvic   4.3.08 - 20:59:26

Pro "TRAMPSKOU OSADU MINESSOTU !!! " Ty úvozovky jsou zcela záměrně ....

Tak jsme se teda chlapci pěkně předvedli. Zorganizovali jsme akci na opravu Kačabači, natáhli tam spoustu lidí, a když pak kouknu do vlastních řad, zbyli jsme jen ve dvou. Všichni ostatní, kdož nejsou v naší osadě, jak slíbili tak plněj. Když se kouknete do levýho menu na seznam lidí v naší osadě a povím vám že jedu jen já (Lahva) a Medelák, jak pak se vám líbí osadní účast ?? Jediný Unkas s námi opravdu jet nemůže, protože již není mezi námi. Hlavní tíhu akce nesou právě lidi, kteří nejsou v naší osadě a napsali že pojedou. Paradox, co ?? Že se prezentujeme na internetu jako fungující osada, když dojde na nějakou akci typu "výpomoc trampingu, záchrana kempu apod.", zdrhnete jak malí parchanti. Nebýt Voříška, Slimejše, Grouly a ostatních, celý by se to sesypalo jak domeček z karet.

Každá akce budí reakce, i mě to neminulo. Jsem nasranej jako bedna kytu a jdu jednat podle toho. Tímto tedy končí jakékoliv mnou další organizované akce, prostě na to kašlu. Příští Kačabača, ani další nějaká oprava v mý režii už nebude. Nehodlám poslouchat že jeden dostal rýmu, dalším třem lidem náhodou zcela shodně zrovna na ten víkend zaměstnavatel neplánovaně přehodil šichty (Bluďáku, to není o tobě), další nemají čas jinak. Chybí už jen výmluvy typu "nemůžu, mám bebíčko ; je mi zima když je míň jak dvacet nad nulou ; prošvihnul bych svůj oblíbený televizní seriál Ordinace ; maminka mě nepustí ; v lese je špína a bacily" !! Už mě to fakt nebaví a proto na to seru. Tohle je prostě naposledy, po tomhle čundru mažu sekci "Zvadlo" v článcích a zříkám se jakýkoliv další organizace. Už si nebudu dělat z huby sráč !!

Dříve než se do mě pustíte slovy "Ti jeblo" a podobnými, pamatujte na to, že jsem nasranej a mám kontrolu nad těmito stránkami. V praxi to znamená, že když mě to opravdu dopálí, můžu zablokovat konkrétní vlákno v diskuzi, zablokovat ajpinu a nebo zcela bloknout psaní do diskuze (pro ty kdo sedí za Proxynou).

Takže pro všechny ostatní, KAČABAČA POKRAČUJE !!, nic dalšího se nemění. Jen jsem potřeboval pomrdat svoje kamarády, kteří mě nechávají na holičkách. A pomrdat je zcela veřejně, alespoň všichni ostatní vidí, jaký poměry mezi námi můžou panovat ...

Lahvic   4.3.08 - 19:50:56

Takže Voříšek tě Groulo někde nabere. Povyměňuju vám telefony a vy se pak domluvíte kde a jak. Tak a já se teď jdu pustit do těch našich osadních vejlupků .....

Lahvic   4.3.08 - 19:40:28

Groulo, tak tě dostanem k Voříškovi do auta. Aspoň se nebudeš muset s tím vším vláčet vlakem. Já a zbytek party vyrazíme dřív ....

groula   4.3.08 - 17:57:36

Výborně. Očekávám další instrukce a setrvávám v klidu

Bludi   4.3.08 - 16:36:06

Tak bohužel se situace zase změnila.V tuto chvíli NEJEDU, asi to už bude definitivní. Msuím v sobotu dopoledne do práce. A to z důvodu, že to vypadá, že konečně 1. dubna již začnu pracovat na Evropský, takže mne v sobotu čeká nějaké předávání majetku a jiné formality. Takže jeďte jak se vám to hodí. V případě, že se mi podaří vyklouznout dorazil bych za váma na místo ve vlastní režii, pozdějším vlakem nebo v sobotu. Ale asi to nevyjde, sorry...

Lahvic   3.3.08 - 22:53:34

Groulo, zítra dohodnu s Voříškem jak bude vyrážet. Kdyžtak tě k němu přibalíme

Jinak ještě nejni jistý v kolik přesně pojedeme, Bluďák totiž možná ten dřívější vlak nestihne. Zejtra to dáme do kupy ....

Slimejš   3.3.08 - 21:55:11

..slečno máte ráda řev motorové pily..NE..smůla tak Vás přeříznu klasicky.. jo pro to se berou ty pily na brigádu... sodoma gomora..velebnosti..a já bych to práskla...

groula   3.3.08 - 21:22:15

Já jedu určitě v pátek. Dělám do dvou, takže bych jel tim dřívějšim vlakem. Ovšem pokud by mě někdo vzal do auta. Přeji jenom motorovka a 5 litrovej kanystr s benzínem je ve vlaku veselý spoluzavazadlo. Tak bych se nebránil.
Mail na mě je groulass(kyselá ryba)seznam.cz a tydlifoun mobilní firemní 605 54 40 61.

Pokud se místo ve voze nenajde rád bych jel na hromadnou jízdenku vlakem, aby mě to cestování s ČD finančně nezrujnovalo

Slimejš   29.2.08 - 18:38:44

....nechci to přivolat ale prej celej týden má foukat a lejt..snad víkend bude suchej..asi bychom byli mokří všici..to by sme se k sobě tísnili u kamen ..pro některé aspoň,, nějakej styk ,, s druhou osobou ,,nejlépe opačného pohlaví,, jinak všem přeji aby se mohli dostavit v plném radostném brigádním elánu...pozor! Lahva bere nástěnku a bude hodnotit jednotlivé osoby...ty co neplní na 135% jako Šternberk..nepůjdou na pivo a nedostanou gulášek.

Lahvic   28.2.08 - 22:44:00

Supééér !!! Tak poupravíme odjezd z Masaryčky, pojedeme tím ve čtyři. To je bomba !!!

Voříšek, toho my nemůžeme znát, ten chodí před šestou.

Bludi   28.2.08 - 22:29:59

Copak to jde vyspávat opici,když je po ránu venku tak krásně. Náhodou díky bohu za Voříška, aspoň si mám po ránu s kým povídat. Je vidět, že některé šípkové Růženky po ránu netrpí základními lidskými potřebami, jako je hlad, žízeň, pravidelná tuhá stolice

A jinak... Mě snad jebne, to nakonec zase vypadá, že pojedu, nicméně, musím ještě v pátek ráno do práce. To znamená, že z Uhříněvse můžu vypadnout tak v 15:00

Lahvic   28.2.08 - 18:27:32

Kdepak, ten kdo má v partě Voříška, tak nezná co je dlouhý vyspávání z opice . Pro něj spánek není silná stránka, dám záruku že nejdýl do sedmi ráno je vzhůru . Jo na ty permoníky dojít může, neb ale větší procentuální část tekutin budou v našem případě tvořit luxusní Svijany, je kocovina nepravděpodobná .

Slimejš   28.2.08 - 18:17:37

lahvo...jak vás tak poslouchám..budu asi jediný s ženou a synem a kamarádem Rexem...schopen nějaké práce...neb dle tvých instrukcí o pátku to vypadá,že ostatní brigádníci budou ..vyspávat,,opičku,, Gambíček a trpajzlíci a..mokrej hadr na čelo. ..taková mládež dneska,to vám povím milá paní,tlouct holí je třeba ty..nechci říct ani co !

Voříšek   27.2.08 - 23:56:30

Páteční Skalku si určitě nenechám ujít.Jenom vyběhnu na Káču nadělám nějaké dřevko na teplo,pohlídám okolí seběhnu a zajedu do Blížáku a pak na Skalce s Váma to si nenechám ujít

Lahvic   27.2.08 - 22:57:02

No ruce budete potřebovat tutově, páč kromě váčků pod očima a jiných zavazadel potáhnete ještě mě. A to si štrejchneš, vážím asi 108 kilo a v žaludku mi bude šplouchat tak 10 piv, to znamená ještě o 5 kilo navíc .

Dovolenou ti dá. Proč by se cukal ?? Vždyť tam jsme my, "odborníci" Případně tě podpoříme u garážmistra hláškou, že si konečně od tebe musíme odpočinout a že se na tvou dovolenou těšíme jak prase na drbání

No tak se smažkama by jsme byli rychle hotoví. Zvlášť když jsem se dočetl na jedný internetový diskuzi, že se po Roverkách pohybovala nějaká tlupa satanistů (malovali tam po skalách a pod.). To by bylo rychlý, na ně kápnout ...

Voříšku, klídek, klidně si dej pivko. My to z Blížáků dojdem, nemusíš pro nás jezdit. Protože máš od Forda dvoje klíče, tak kdyby se ti nechtělo dolů na Skalku, my si odemknem a nějaký věci ještě cestou nahoru poberem. I když ty si páteční Skalku asi nenecháš ujít, co ??

Voříšek   27.2.08 - 22:35:05

Lahvo, ja jsem už domluvený s Mony ,že pojedeme v pátek ráno, pokud mě dá dovču jinak se domluvíme. Uděláme trochu dřeva na večer a zajistíme káču at se nám tam nesta.hnou smažky .Pak vše podle domluvy, dojedem pro Vás do Blížáku a stahnem se na Skalku a pak na Káču. Budu potřebovat ruce musíme vzít spoustu věcí.

Bludi   27.2.08 - 18:32:46

Fajn, to by se dalo považovat za záložní variantu

Lahvic   27.2.08 - 18:08:28

V sobotu ráno na Káču za námi pojede Čundrboy autem, tak třeba by to šlo zkloubit. Každopádně to nevzdávej, bylo by dobrý kdyby jsi jel .....

Bludi   27.2.08 - 17:13:50

Hm, takže to vypadá, že pojedu leda tak do pr.... Neb za ty dva dny volna co jsem teďka měl, proběhlo v práci plánování směn na Březen stylem o nás bez nás(vlastně spíš o mně, beze mne). Takže sice mám volný víkend, ale v pátek mám odpolední. A zatím sem nikoho neukecal, kdo by mi to vyměnil. Ono vlastně, už na Stodůlkách mám jen 2 možnosti, neb ostatní z kolegů již byli převeleni na Evropskou. Takže ti zbylí 2 kolegové co tu se mnou ještě sedí si dohodli směny a mne předhodili před hotovou věc.

Takže pokud neseženu dobrovolníka, který by mne v sobotu brzo ráno, případně v pátek v noci odvezl směr Káča, tak nepojedu.

Tedy opět to ještě není zcela definitivní, neb té akce se bez boje nevzdám, ale šance jsou mizivé.

Slimejš   26.2.08 - 19:57:32

již se mi bude klidně spát.fuj to sem si oddychl doufám že naše prupovídky budou znít celou brigádou..k pobavení ostatních a že i jiní abonenti na lůžkové oddělení v Bohnicích

Lahvic   26.2.08 - 19:45:12

Vanu plnou vody máme. Máš štěstí, koupali se v ní zatím jen 4 lidi . Bublinky nemáme, zato znám bezvadný recept jak jich lacino docílit. Den předem požiješ větší množství vařených luštěnin a výsledek se zaručeně dostaví. Výhoda je, že jejich součástí je i vonná esence

Štrejchnul To víš, kdo si počká ...

Abych uklidnil tvůj spánek, můžu ti nabídnout plechový kryt na prdel, který si zhotovil náš kamarád z práce . Dosud jej nepoužil, ale soudím že psychologický dopad na tvůj klidný spánek bude jistě obrovský. Popř. můžeš využít některého z nedalekých stromů, dotyčná osoba z písně totiž nemá ráda výšky. Takže kdo před ní neuteče na strom ...

Slimejš   26.2.08 - 11:47:05

jo a techn.otázka jak to je s vodou...? mohu se těšit na teplou vanu s bublinkama po ..brigádním zápalu? koupu se první !!!! a co voda na pití ?

Slimejš   26.2.08 - 11:44:11

..dle dobových záznamů..už sis Lahvo štrejchnul ..? po vyslechnutí vaší hudební produkce...sem dospěl k závěru že budu spát otočen zády ke stěně neb sem pohledný chlapec,a ve Vašem alkoholovém opojení..bych mohl být atakován.. obrovským neznámým tělesem.

Lahvic   25.2.08 - 14:07:05

A sakra !! PRASKLO TO !! . Moje 15 let používaná metoda je v háji . Já tušil že Slimejše nepřečůrám

Slimejš   25.2.08 - 06:37:47

..tady Slimejš family..3 kousci na gulášek..má squaw vám upeče sekačku na sváču, při vaší urputné snaze o práci na sroubku...doplní to zeleninkou k chroustání...pozor pro všechny co příjdou za Lahvou do hospůdky v Blíževedlích..JE DOMLUVENEJ s hostínským..a jeho spotřebu bude psát na vaše účtenky při placení překontrolujte vaši útratu...aby vám ta výše ,nezpůsobila Myokard

Lahvic   24.2.08 - 22:06:41

No já a Grepa vydáme tak za 15 lidí . A když se ti gulášek povede, tak možná i za dvacet. Takže už aby jsi porážel prase

Píšu za lidi co nemají přístup k té vymoženosti v podobě internetu. Hlásím sebe, Grepu, Medeláka a mýho tatíka, tedy Pictuse. Takže 4 kousky

Voříšek   24.2.08 - 21:44:36

Prosím všechny,kteří se opravdu chtějí zúčastnit, ať dají co nejdříve vědět abych věděl kolik mam připravit na mňamku. Díky za přihlášení

Lahvic   23.2.08 - 23:10:20

Tak jsem dneska oznámil Voříškovi (naše motorizovaná jednotka) pro něj nemilou zprávu, že totiž hodláme podpořit návštěvou podnikatelskou činnost majitele pohostinství U kostela v Blíževedlích. Ona cesta na Kačabaču je dlouhá a kde jinde se na ní důkladně připravit, než v hospůdce kde se k nám chovali vždycky tak perfektně. Takže pro Voříška to znamená o hodinu delší pivo-půst, pro nás další možnost srocení lidí a poslední možnost mlsat Gambrinus (ve Skalce maj Svijany). Takže kdo si chcete užít naší milé společnosti už zkraje, doražte tam ...

EDIT: Teď mi vlastně docvaklo, že tohle je perfektní nahrávka na smeč Slimejšovi, který by jistě podotknul: "Jo jasně, doražte do hospody to tam za nás zaplatit" . Ne-e, opravdu to tak není finance máme vlastní . I když případné takové aktivitě bych se samozřejmě nebránil . Že jsem ti Slimejši vzal teď vítr z plachet ???

Lahvic   21.2.08 - 22:26:37

Takže menší změna, soudek píva nebude. Ne že by nebylo pivo, ale ne ten sud. Důvod je jednoduchý, finance. Je totiž před vejplatou a v pivovaru chtěj nebetyčný prachy jako zálohu jak na sud, tak i na pípu. A to jako zaměstnanci "akciový společnosti s dotacemi od magistrátu" nedáme dohromady. Nicméně soudek není jediný řešení . Každopádně gulášek bude, Voříšek by ho samou chtivostí už začal vařit teďko.

Jinak hlásím za mě a za Medeláka že my klidně stihneme vlak ve 14:50 z Masaryčky. A Grepa vlastně taky. Co vy další ???

Slimejš   21.2.08 - 14:19:14

..teď ti chybí jen svatozář..a si svatej Lahva..amen.

Lahvic   20.2.08 - 22:20:30

Jéééé, tak teď už sotva vidím na cestu jak mi nos roste nahoru. Jsem na vrcholu blaha ..... . Je vidět že v Liberci a Mladý Boleslavi žijí dobří lidé ...

Sněhurka   20.2.08 - 22:14:14

Ahoj Lahvo,připojuju Liberec k oslavné ódě na tebe.Papa a užívej si to co se do tebe vejde

Lahvic   20.2.08 - 22:05:54

No viděl bych to asi na tu 30 pívo. Víc nepoberem. Ne že by jsme víc nevypili, ale neunesli . A vůbec, co je to vlastně za značku ?? Nejni to doufám Starobrno ???

Slimejši, tak teď už k tý chvále zbývá jen připojit pochvalu od Českých drah a dolní komory Parlamentu a můžu za pět let kandidovat na prezidenta

Člověče, tak ať koukám jak koukám, tak zástupy ženskejch a obdivovatelek nikde ... Asi se projdu kolem baráku, tam z oken nevidím

Voříšek   20.2.08 - 16:22:23

Mony ted obvolávala to pivo,tak zítra to proberem. Apropo natočil.

Slimejš   20.2.08 - 16:19:00

...dále se k pochvale pro Lahvu přidávají...zaměstnanci ČKD PRAHA,DP-PRAHA,JANKA RADOTÍN A KANCELÁŘ PREZIDENTA REPUBLIKY.

Slimejš   20.2.08 - 16:08:07

...pochvala pro Lahvu...ó mocný,tys šikovný, a všemi oblíbený, i ženami vyhledávaný,inteligentní pracující muži.

Lahvic   19.2.08 - 22:16:21

Ahoj Mony, tak držím palce ať to s ním vyjde. Díky moc. Pytlů ani rukavic není nikdy dost .

Mony   19.2.08 - 22:09:20

A ještě - soudek snad ano,ale deputát už nejde.Zkusím se domluvit na nedeputátním za slušných podmínek.tak dobrou všem

Bludi   19.2.08 - 22:07:58

Stejná situace jako dosud. Zatím nemohu potvrdit ani odmítnout účast. Teoreticky bych ten volnej víkend měl mít. A budu se snažit i o volno ve čtvrtek. Takže 1 pár rukavic asi ano... oni se určitě neztratěj

Mony   19.2.08 - 22:06:10

Ahoj kamarádi.Rukavice a pytle jsem schopna zajistit v dostatečném množství.Jinak zdravím a ahoooj

Lahvic   19.2.08 - 20:22:15

Takže pár informací o aktuálním stavu ...

My Pražáci vyrážíme v pátek 7.března z Masaryčky. Jsou ve hře přijatelný dva odjezdy vlaků - ve 14:50 a 16:52 . V Blížákách tedy budem buď ve čtyři, nebo v sedm. Tak sázejte návrhy v kolik se vám spíš to hodí.

Groulo, jedeš taky z Prahy vlakem ???

Voříšek vypravuje z Prahy auto, bude mít i vozejk. Tak kdokoliv budete chtít vzít na místo něco těžkýho, opět očekávám vaše návrhy . Místa v autě má snad dost.

Deputátní soudek píva zatím krachnul, zato je ve hře nedeputátní. Uvidíme jak to ještě dopadne. Každopádně na slibovaný guláš si už Voříšek brousí nože a čistí pořádný hrnec.

Nějaký igelitový pytle na bordel berem. Rukavic budu mít asi pět párů, plus další dvě levý pro Slimejše

Tak na co jsem vlastně ještě zapomněl ... Asi už na nic. Snad už jen sám sebe pochválit jakej jsem organizační talent . Samozřejmě vaší chválu na mou adresu skromně přijímám ...

Lahvic   14.2.08 - 14:03:51

To je pravda, frajeři se nechávaj . Odjíždíme teď na čundr, držte mi palce, zatím padá z nebe něco jako déšť. Tak snad se to vyčasí, jedem pod širák ... V neděli se ozvu.

A jestli někde chytnu na vandru nějakou tu smažku, tak z ní udělám zelenomodrou i za ten váš kemp, i když za něj nebude moct

Slimejš   14.2.08 - 08:06:54

ahoj lahvo a ostatní..kvůli těmhle společensky nepřijatelným,, chorým mozkům,, čoudícím z huby travnaté zplodiny...sme přišli o docela dobrej kemp u Sedlčan..udělali si mejdlo a hořelo 2 dny...myslím že chytit je při činu..tak byli zelení a modří 2 měsíce,proto chápu tvé rozhořčení...tato doba jim to umožňuje...za totáče sme nosili dlouhý vlasy,pili pivo,jezdili pod širák a nazývali nás gaunery a jistě feťáky...co by řekli v současnosti...to mi hlava nějak už nebere.....ofic.stanovisko pro média od Slimejše ,,frajeři nekouřej- ty se nechávaj,,

Slimejš   14.2.08 - 07:53:34

mám obě ruce levý..hlásim předem..dvě stejný rukavice orientovaný na ,,levou,,stranu

Lahvic   13.2.08 - 22:55:12

Takže máme nejnovější informace od Sněhurky o Kačabače. Prý je tam pořádný bordel. Ach jo, to je boj s větrnými mlýny. Je tam něco rozbitýho ???

Tak nám Káču zase navštívily nějaký smažky. To se dalo čekat, teď už není IN kouřit trávu v Praze a ve městech. Těmhle kreténům to THC asi leze na čerstvém vzduchu víc do palice. Bohužel jezdí tihle mamlasové čím dál tím častějc. A myslím že bude hůř.

Co tedy s Káčou ??

Pokračujem dál. Vyklidíme jí, dáme trochu dohromady, opravíme co se dá a připravíme na příjezd oslavence narozenin Sněhurky. Je to sice vopruz odvážet tuny bordelu z lesa a vědět že to tam během roku znova přibude, ale nikdo jiný to asi neudělá. A když to vzdáme, tihle trávou poškozený mozky to tam zničej doslova a vyrazej dál. A dneska bohužel existujou GPSky, stačí aby jeden z těch volů náhodou při nějakým přesunu objevil zapadlý kemp, típne ho a souřadnice rozšíří. A nájezdy smaženic začnou ...

Takže, akce Kačabača z mé strany pokračuje, doplněná úklidem kolem té cesty na Skalku. Takže se na vás všechny sedmého března těším. Voříšek už si sehnal pořádný hrnec na ten guláš, takže ho bude hafo.

Apropo, písněte mi všichni kdo nebudete mít pracovní rukavice, já je seženu.

Dž.   11.2.08 - 18:00:23

Souhlasím , není nic snažšího když si do volnejch rukou v neděli každej vezme jednu igelitku a cestou zpět jí naplní bordelem kterej se bude válet po lese zahozenej od línejch pr...sat co nejsou schopný to dovýzt do první popelnice ve vesnici ...

Slimejš   10.2.08 - 14:23:29

Lahvo esli máš skype..mart.zat...zavolej mi do klubu

Lahvic   10.2.08 - 13:48:37

No je fakt, že Bursíkovi a tý jeho "Jau jau matraci" by ta naše akce udělala určitě radost . Ti by chrochtali blahem.

No máš to posichrovaný mnohem líp jak my, s místním kulakem jsme se ještě nikdy nedomlouvali . My to táhneme od Skalky, přeci jen je to schůdnější cesta od vlaku. V Ráji se stávni "na jedno" a pozdravuj tam perfektní personál. Škoda jen, že Magda už tam nedělá .....

Slimejš   10.2.08 - 13:03:04

lahvo.nápad já osobně nenapadám..ba naopak,jen sem chtěl humorně pozvednout tvou výzvu k dalším brigádníkům.auto budu parkovat ? já přijíždím od zahrádek do ráje vesnice,tam je slepá silnice.uvidim dle možnosti a dohody s místním kulakem..o parkingu na jeho dvoře. si poradim.ahoj

Lahvic   10.2.08 - 11:22:24

No ono to sbírání moc času zase nezabere. Nemyslel jsem lítat hodiny po lese, ale projít se okolo cesty když půjdeme do Skalky. Nejvíc toho bordelu je právě u tý cesty. Náklaďák z toho sice nebude, ale ten pytel se určitě naplní. Vždyť nám to nic neudělá a zároveň se nemusíme hned považovat za skautíky ...

Každopádně ta akce není povinná a není ani součástí zvadla, tudíž je zcela dobrovolná a záleží na každém, zda-li se jí chce zúčastnit. Zveme lidi na opravu Kačabači, a jestli sebou někdo zpátky vezme igelitku bordelu je jeho věc. Za sebe píšu že do toho jdu. Rukavice dodám v potřebném množství ...

Slimejši, my parkujeme naší "sanitku" na kraji vesnice u vodárny. Je tam takový plácek, dál už se nesmí. Dostaneš se tam když pojedeš vesnicí směrem k Husí cestě, tu vodárnu nemůžeš minout. Jestli máš ale trochu novější auto, doporučuju ho postavit raději někam k hospodě, tam je to trochu jistější (tedy alespoň oproti krádeži).

Bludi   9.2.08 - 10:16:07

Přimlouvám se za Slimejšův nápad A vezmem taky nějaký spreje, protože ta přírodní zelená je nudná a trošku zkrášlíme stromy a skály. Taky by nebylo špatný vzít nějaký hulení, abychom se řádně vysmažili a bylo mezi námi veselo, že? A teď vážně, špatnej nápad to není, nicméně jsem trochu skeptik, co se týče realizace. Bude na to v neděli čas? Teda zcela jistě já a Vořech bychom čas měli, my stáváme brzo, ale co naše šípové Růženky co budou chtít chrupkat třeba do desíti

Slimejš   9.2.08 - 08:32:32

Lahvo prosim tě kde můžu u káči zaparkovat auto,tak aby mi ho někdo,,neznárodnil,, asi vedle vaší sanitky s vozíkem.dej instrukce.po icq.dík....cesty toulavý...lálálá

Slimejš   9.2.08 - 08:24:57

ahoj lahvo,četl sem tvůj ekologický nápad,mám doma pár pytlů s odpadky,cestou na káču v sobotu to rozházím,a v neděli to posbíráme.....nafotíme a pošlem ma min.život.prostř. jako akci mladých Brontíků a dostaneme zajisté ocenění a pochvalu samotného Bursíka z SZ.

Voříšek   8.2.08 - 22:52:31

Lahvo , docela dobře mě dostáváš myslím tím ekologii.Snad si to uvědomí i ostatní a pomužou, i pan prezident

Lahvic   8.2.08 - 22:34:25

Koukám na dlouhodobou předpověď a vypadá to že zima pomalu ale jistě ztrácí dech. Tak snad budeme na Kačabaču mít počasí bez sněhu. To mě přivádí na jednu myšlenku. Vzhledem k tomu že Voříšek tam poveze nějaký materiál a bude mít za škodovkou připřažený vozík, při cestě nazpátek bude nevytížený. Takže kdyby nebyl sníh, co kdyby jsme udělali něco pro okolní krajinu .... ?? Myslím že by nebylo od věci posbírat z lesa nějaký ten bordel. Nedaleko jsou turistické značky a cyklostezka, povalují se tam prázdné flašky od energetických nápojů, igeliťáky od svačin a další odpadky. Myslím že kdyby jsme vzali pár igelitových pytlů a trochu se v neděli prošli v okolí cesty směrem na Skalku, povedlo by se nám něco málo posbírat. Voříšek by to pak odvezl do Prahy, tam by jsme to loupli k popelnicím. Myslíte že to je blbý nápad ???

Lahvic   6.2.08 - 22:37:15

To je škoda. Tak ať ti to v tom českosaským vyjde. Snad budeš mít počasí ....

hanz   6.2.08 - 15:33:33

tak sorry kluci ,musím o víkendu tvrdnout ve městě, práce volá... no snad si to vynahradím příští víkend chystám se do českosaskýho..

Slimejš   6.2.08 - 07:08:12

...v dětském pokoji... povídá sestra bratrovi...hele ty seš lepčí ,,při tom,,než fotr...viď máma to taky říká

Lahvic   5.2.08 - 22:38:57

Koukám Slimejši, že jsi skoro z oboru. Já sice nejsem od drah ale od autobusů. A taky pokud nemusím, tak s nima nejedu (teda kromě toho že sedím za volantem). Taky vím v čem jedu a kdo to řídí a proto se tomu vyhýbám

Slimejš   5.2.08 - 14:09:44

Ahoj Bludi.plně s tebou souhlasim.sem čd,ale vlakem jedu minimálně,když si spočítám čas strávený ve vlaku tam a sem cca.5.25 hod. tak autem sem na Káče za 40 minutek z MB...a to se vyplatí když pojede plně obsazené auto,žíznivými trempy.

Bludi   4.2.08 - 22:03:38

Ahoj Slimejši, uvědomuješ si, že když pojedeš autem, příjdeš o tu nádhernou cestu pátečním nacpaným vlakem, kde si nelze sednout po náročném běhu z práce, aby si ten vlak stihnul. A co teprve když vzpomenu na ještě více přecpanou lokálku, jenž zrovna veze školáky, jenž si značně nahlas sděují co vole do pr.. nového v tý zasr.. škole a jak na to ser.. A jako odměna možnost koupit si předražené jízdné, a tím udržet molocha zvaného ČD při životě, aby nás mohl častovat svým dokonalým spožděním a rušením "nepotřebných" spojů S pozdravem Veřejné dopravě ZDAR Bludi.....
Ale ve skutečnosti občas jedu vlakem rád, to byl jen výplod momentálně choré mysli

Slimejš   4.2.08 - 21:54:48

já jedu autem..až pod srub..sem línej tak překrásně línej...lálálá...vlakem se to pro nás nevyplatí..i když ho mám zadarmo.tak čusbus na brigádě.

Lahvic   4.2.08 - 19:32:00

No jasný že to neva, naopak jsme rádi. Už jsme s tím tak nějak počítali, zezačátku jsi totiž psal v množným čísle a tak jsme usoudili že pojedeš ve více lidech . Motorovka tam jedna bude, ale klidně přitáhni další - víc motorovek, více dřeva . Jinak naše zásobovací auto jede z Prahy, tak jestli to máte někde při cestě, tak vás může i s tou pilou sebou vzít. Zbytek jedeme taky z Prahy, ale vlakem ...

Slimejš   4.2.08 - 19:00:55

ahoj lahvo,esli neva..tak beru kámoše s motorovou pilou na dříví,řekli sme si že nějaké nařežem,ať nám večer není zima!je to tremp a jezdí se mnou v tandemu REX.

Diskuzní forum

16.3.2024 | Kahuna (Franke) z Tábora

Opravdu skvěle napsáno, úplně tam poznávám lidi Možná ... [více]

16.3.2024 | Kahuna (Franke) z Tábora

Chybí tam ještě Němec - německý army hadry z 2. světový ... [více]

3.3.2024 | Had

Dneska už Březák moc útulně nevypadá. ... [více]


Menu

Odkazy

Počet návštěv


Celkově přístupů : 1507284
Přístupů dnes : 171
Max za den : 1713
a to : 26.5.2017
Online : 7

Kalendář

Dnes je:

Úterý, 19.3.2024

<<03 / 2024>>
PoÚtStČtSoNe
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Žádná plánovaná akce !

Přejít do kalendáře

Propagace

Ikona webu
QR

Naše osada

Láva Grepa Medelák Karlik Bludi Kóža Voříšek Píba
In memoriam Unkas Jarda Pictus

Přihlášení

Uživatelské jméno:
Uživatelské jméno
Heslo:
Uživatelské heslo

Rubriky

Anketa

Kam jezdíte nejraději ?

KokořínskoGraf 552
BrdyGraf 305
ŠumavaGraf 288
PosázavíGraf 331
Jizerské horyGraf 269
Český rájGraf 243
JinamGraf 300
Česká KanadaGraf 292
Lužické horyGraf 273
České ŠvýcarskoGraf 388

Hlasů: 3244

Více anket

Databáze míst

Poslední vložené:
Jez Roztoky u Křivoklátu
Hospoda U jezzu
Restaurace Ludmila
Restaurace U Přívozu
Restaurace Višňová-Hájek

Zpěvník

Odběr novinek


Přihlásit se k odběru
novinek e-mailem:

Info

Kontakt


lahvic@seznam.cz
ICQ: 198552144

Copyright © 2001–2024 T.O.Minessota   Lahvic | ICQ: 198-552-144