Bludi 4.2.10 - 13:59:53
Díky za bezva tip. Vyzkouším
Mirka 4.2.10 - 13:52:02
Doma děláme podobný bůček. Drobné rozdíly: Před vařením prošpikneme bůček kousky česneku. Po vyjmutí z Papiňáku nakrájíme na hrubé pláty, dáme na velký talíř a pomázneme drceným česnekem, trochou obyč. hořčice, opepříme a posypeme hustě sladkou paprikou. Po vystydnutí dáme přes vrch talíře alobal, a dáme do ledničky. Když se to vydrží nesežrat, je lepší druhý den.
Dž. 27.5.08 - 14:42:27
Tak vzorek pro Lávu je tu ...A jako bonus sem v tomtéž hrnci dělal snídani do práce... Viz.třetí foto
Dž. 15.5.08 - 12:46:00
Právě sem dodlábl poslední kus ke sváče , ale udělám znovu...
Lahvic 15.5.08 - 12:10:05
Nevypadnul by z tebe vzorek ??
Dž. 13.5.08 - 17:06:32
Tak jsem včera konečně zkusil tuto ńamku vyrobit a musím gratulovat Bluďákovi k titulu promovaný bůčkolog , protože se dobrota podle jeho recepisu zdařila na výtečnou . Fota výtvoru přikládám , Chuťové vjemy bohužel ne .
Dž. 18.9.07 - 08:07:42
No vida bůčínek a pak že nerostou mňam
17.11.2024 | Lahvic
Do připravovaného dvoudílného seriálu o zapomenutých va ... [více]
11.10.2024 | Lahvic
Loni v létě jsem se na Chrápací éčko zajel podívat. Zby ... [více]
13.9.2024 | Lahvic
Díky za tip. Jsem rád že má někdo podobný názor a neboj ... [více]
Náhled 3D modelu srubu na Srnčáku
Celkově přístupů : 1656864
Přístupů dnes : 285
Max za den : 1713
a to : 26.5.2017
Online : 31
lahvic@seznam.cz
ICQ: 198552144
Copyright © 2001–2024 T.O.Minessota Lahvic | ICQ: 198-552-144