Autor:
Lahvic
|| Vloženo:
24.2.2008 - 22:15:30
Měl jsem tu čest ochutnat Džardovy vylepšený buřty na pivu a smekám klobouk. No všechna čest, ten jeho recept je luxusní. K tý ochutnávce co mi přinesl bych měl ale jednu velkou výhradu, a to je množství
. Protože postavit přede mě celý pekáč těch jeho buřtů, za 20 minut by nebylo co řešit. Jedním buřtem jsem se akorát namlsal
Zbývá ještě dodat na ten jeho recept
LINK
Autor:
Bludi
|| Vloženo:
9.2.2008 - 00:58:37
No vždyť je to jen ,,obyčejný´´ kečup s černym pivem
Nicméně, pokud se to bude dostatečně dlouho zapékat, mohl by z toho vzniknout karamelovo pikantní omáčka k masu. Taková ta, co jí mají vždycky v hospodě na minutce a mě se ještě nepovedla...
Autor:
Lahvic
|| Vloženo:
8.2.2008 - 22:01:04
Sůsek je na tom skoro to nejlepší. Nezbyde mi po něm nikdy ani molekula .... No napasírovat do něj prasátko taky není k zahození. Když se ti to povede, dej to vědět a já se do toho taky pustím.
Autor:
Dž.
|| Vloženo:
8.2.2008 - 18:47:16
No já to připravuju v hluboký remosce a když to servíruju na talíř tak položím vuřt a lžící ho pokreju sosíkem a ten pak požívám coby omáčku jako k masu ...
Autor:
Bludi
|| Vloženo:
8.2.2008 - 18:35:29
Tak mne napadlo, že tento kdo připravuje tuto pochoutku v hlubším pekáči stejně jako já, musí zákonitě narazit na problém co se zbytkem sosíku. Přeci jen maso zmizí hned a rohlík všechnu omáčku nenasaje. Jen co seženu nějaký pěkný maso (krkovička, panenka atd..) pustím se do experimentu, tak uvidíme...