Bludi 9.2.09 - 14:15:06
No vida.. Jako další varianta mne napadla z makra Výrobní salám. Děsně lacinej a naprosto bez chuti. Používá se jako základ do salátu a tak..
Lišák 9.2.09 - 14:11:37
Já používám místo gothaje, který má příliš osobní chuť (pokud není z Kaulandu) obyčejný junior nebo dietní. Tyto oba salámy se totiž vyznačují naprosto žádnou chutí a tím jsou ideálním inertním základem pro tatarák.
Lahvic 9.8.08 - 22:47:24
Tak koukám že Tatarák má zdaleka největší návštěvnost z celých stránek, suverénně vede. Holt žrádlo má úspěch
Bludi 28.10.07 - 17:02:28
Tatarák fingáč taky super, už vim co bude k večeři. Máš to moc hezky naaranžovaný, jak někde v 5* knajpě..
15.4.2025 | Lahvic
Popis tohoto čundru je příkladem, že i z ničeho se dá p ... [více]
2.3.2025 | Martin
Nevím, jestli bude komentář k tomuto článku ještě po to ... [více]
28.12.2024 | Lahvic
Více jak dvouměsíční úsilí konečně dotaženo do zdárného ... [více]
Celkově přístupů : 1700347
Přístupů dnes : 173
Max za den : 1713
a to : 26.5.2017
Online : 3
Jak rozděláváte oheň ?
Vždy jednou sirkou | ![]() |
Zapalovač stačí | ![]() |
Toaleťákem | ![]() |
Březovou kůrou | ![]() |
Benzínem | ![]() |
Tuhým lihem | ![]() |
Křesadlem | ![]() |
Jinak | ![]() |
Nechávám to na jiných | ![]() |
Hlasů: 3409
lahvic@seznam.cz
ICQ: 198552144
Copyright © 2001–2025 T.O.Minessota Lahvic | ICQ: 198-552-144