Autor:
Lukáš K.
|| Vloženo:
26.5.2020 - 11:38:46
Cituji: Skvělá práce :-% A historie Vašich stránek má srdc ...
Lukáš K. 26.5.2020 - 11:35:46
Tak teď jsem to vymňoukl
[url=https://seoprofy.cz/tipy-jak-vytvorit-profesionalni-web-stranku/]tady" target="_blank">LINK
Autor:
Lukáš K.
|| Vloženo:
26.5.2020 - 11:35:46
Skvělá práce
A historie Vašich stránek má srdce. Je pravda, že když chce člověk kvalitní webové stránky, kterýma se může propagovat, tak je dobře se obrátit na nějakou firmu. Možná oslovit i nějakého toho copywritera na články. Ale určitě samovzdělávání je také zaklad, já si hodně čtu na [url=https://seoprofy.cz/tipy-jak-vytvorit-profesionalni-web-stranku/]tomto" target="_blank">LINK blogu o tvorbě webu, už mi ty informace mockrát pomohly.
Autor:
Lahvic
|| Vloženo:
10.5.2009 - 21:13:34
Játrovou husí paštiku ?? No tak to musím někde sehnat !! To je zajímavý, játra nesnáším, ale játrová paštika je delikatesa
Autor:
Bludi
|| Vloženo:
29.4.2009 - 11:50:38
Tak Ok. Diskuze k víkendu od teď do jiného vlákna.
Jo jo, měl jsem možnost vidět V Pitkovickém restaurantu... Koberec pod nima po jejich odchodu museli luxovat.
Ale také mám pozitivní zkušenost z francouzkou játrovou husí paštikou. To je prý národní delikatesa. Pro její výrobu pěstujou speciálně krmené husy, které krmí bůhvíčím, aby ty játra měli obzvlášť velký a chutný... Tak to byla mňamka..
Autor:
Lahvic
|| Vloženo:
29.4.2009 - 11:26:29
Beru !! Na tu dobu nemám naplánovanýho nic. Teda vlastně už teď mám
Copak ?? Osobní zkušenost s bordelářskými Frantíky ??
Autor:
Bludi
|| Vloženo:
29.4.2009 - 11:19:06
No a co tedy přeběžně víkend 15 16 17 Květen. To už bude po vejplatě, takže budem ,,smrdět´´ korunou..
Frantíci si hlavně droběj housku do jídla, takže po nich zůstává neuvěřitelnej bordel.
Autor:
Lahvic
|| Vloženo:
29.4.2009 - 10:59:00
Je fakt že toho mám v poslední době víc než dost. Dvoje webky pro firmy, jedny nový vlastní, který bych měl dokončit do července. V práci žádná sláva. A do toho mám na krku celou tu Francii.
Tu ozdravnou kůru bych si naordinoval v době co možná nejbližší. Léčení by spočívalo v nedávno zmiňovaném alkoholickém opojení spojeném s dlouhodobějším pobytem u vybraného sázavského stánku. To zatím pro začátek, neb s tím pracovním volnem a nízkým pracovním nasazením se to nesmí na začátku přehánět
S těmi recepty se možná přidám, protože ten výlet do Francie bude pro nás kulinářskou zkouškou. Celejch 10 dní přece nemůžeme dlabat jen aintopf
Mimochodem, žabožrouti prej dělaj luxusní tatarák. Na ten se těším, ten si tam musím někde dát !!!
Autor:
Bludi
|| Vloženo:
28.4.2009 - 21:09:15
Klíd, však to bylo víceméně psáno jako humor. Proto jsem tam taky cpal ty smajly. Ale asi sem jich tam teda měl nacpat víc, když tedy zůstalo nepochopeno. Chtěl jsem ,,odlehčit´´ vážnost článku.
A protože zkušenost velí nerýpat do přepracovaných osob, tak už radši budu mlčet. Asi bys měl naordinovat dlouhodobější ozdravnou kůru, než jen víkendový vandr(mimochodem díky za nabídku, ale byl jsem na Ostrý a auto na pravidelné údržbě, takže příště), protže jinak bude mít za chvíli Chocholoušek práci...
No k tomu plnění, jen za mne podotýkám, že každý recept, který někde ,,vyšťourám´´ nejdříve osobně testuji, takže na nějakou závratnou rychlost se netěš..
Autor:
Lahvic
|| Vloženo:
28.4.2009 - 18:01:28
Asi jsem hlava nechápavá a blbá, ale fakt mi nedochází, co je na podobným článku nesmysluplnýho. Narážku o oduševnělým výlevu taktéž řadím k těm, nad kterými mi zůstává rozum stát. Článek prostě popisuje historii těchto i jiných mých stránek, spolu se zamyšlením nad předpokládanou budoucností. Prostě konstatování faktu a osobního názoru. Stejně tak bych tedy jako nezajímavý výlev měl odstranit, nebo přinejmenším zablokovat toto
vlákno, které by sítem vhodnosti a nevhodnosti nemohlo na trampských stránkách projít. I zde popisuju pro mnohé nezajímavé detaily.
Takže vlastně potvrzuješ moje slova, že kromě vlastních názorů vlastně nemám o čem psát a tudíž bych se na to měl vysrat.
Samozřejmě budu rád koukat jak se to tu plní hodnotnými články o různých druzích pokrmů a jinými zajímavostmi. Zatím to ale na záplavu tak moc
nevypadá
Autor:
Bludi
|| Vloženo:
28.4.2009 - 10:15:59
Jo pisatelská můza je prostitutka vrtkavá.. Ale na druhou stranu aspoň se již nebudou opakovat oduševnělé výlevy typu článku, ke kterému se tato diskuze váže, nebo bilancování
A přibude smysluplných článků na téma jak na 100 způsobů zpracovat prase.
Vlastně ne, prase se díky mexiku stává ohroženým masem, takže třeba soja, nebo něco takového
Autor:
Kapsa
|| Vloženo:
24.4.2009 - 12:12:31
Ha, ha - to znam, jsem na tom momentalne podobne ....
Autor:
Lahvic
|| Vloženo:
23.4.2009 - 18:16:24
To je přesně vono, člověk do toho čumí aniž by ho něco napadlo. Dost blbá situace.
Když něco plácneš máš pocit že to stojí za hovno, lidi čekaj co z tebe dalšího vypadne, čímž se vlastně dostáváš do začarovanýho kruhu ....
Autor:
groula
|| Vloženo:
23.4.2009 - 14:54:17
Ha vidíš. Dospěl si do stejnýho stádia jako já
. Je to hrozný zjištění když člověk najednou nemá chuť něco psát co